Hyggeweekend med Dance Legend og Gosh

I denne her weekend skal jeg være sammen med mine dejlige veninder 😀 Jeg har glædet mig længe til denne weekend og søndag skal jeg også besøge mine forældre, skøn weekend 🙂 Derfor har jeg forsøgt mig på en ny mani. Jeg har lagt Dance Legend nr. 192 i tre lag. Så har jeg brugt Essie – Matte About You, så Gosh – 01 Frosted Silver til accent negl, men også til en slags glittergradient/waterfall mani, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg beskrive mani’en :p

Støt

Inden jeg viser neglene, så vil jeg lige fortælle, at jeg er med i Pink Oktober, hvor jeg sammen meden række bloggere skaber awareness til kampagnen Støt Brysterne. Du kan finde indsamlingen og de andre bloggere ved at trykke her.

Og her er min glitter mani, der skifter farve ! 😀

De her billeder er taget i indendørs lys:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *