Dalmatiner tema :D

Jeg har længe gerne ville lave skittlette mani, så nu sker det! Min første skittlette mani!! En fra min klasse udfordrede mig til at lave en dalmatiner tema på mine negle, så tænkte jeg, at det var muligheden for at forsøge sig med skittlette mani 😀 Jeg måtte dog søge lidt på nettet og fandt ud af, at ChitChatNails(som laver fantastisk nail art) har skabt skittlette designet/stilen, I kan finde hendes første skittlette her 🙂 Hun har også en lækker konkurrence på bloggen, jeg synes I skal kigge på 😀

Nå tilbage til min mani! 😀 Så takket være Steffen Mølhede, så har jeg lært noget nyt 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har brugt Tiger 58, Loréal 916 Confettis og Barry M’s sorte Nail Art Pen 🙂 OG som topping har jeg brugt Essie Matte About You! Jeg er en lille smule stolt over min frihåndstegning :p Især med venstre hånd :p

For en god ordens skyld, så får I lige et billede af Loréal’s 916 Confettis fra Color Riche kollektionen, en effekt topcoat, så I kan se den ordentligt 🙂 Min første Loréal lak!! :O Den er virkelig fin og lægger sig fint og breder sig fint på neglen. Jeg har kun lagt et enkelt lag 😀 Jeg har lagt den over en enkel grå lak uden navn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *