Fælles Fredag – Skittelette

Dagens udfordring er en skittlette, som jeg lavede for første gang med mit dalmatiner design, som du kan se her.

Idag har jeg lavet en grøn skittlette. På lillefingeren har jeg lagt to lag Ridley Road fra Barry M, som er en lækker mint grøn tekstur lak 🙂 Man kan desværre ikke se den så godt på billedet, opdagede jeg desværre først, da jeg skulle redigere billederne efter jeg havde fjernet lakken. På de andre negle har jeg lagt Greenberry også Barry M. På langefingeren har jeg lavet prikker med en hvid Nail Art Pen fra Barry M.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tryk på det monster, for at se hvad de andre fra fælles fredag har lavet denne fredag 🙂

Follow on Bloglovin

Instagram Find mig på instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *