Nail wraps ! Hvad er det ?!

Så har jeg for første gang prøvet at lægge nail wraps på neglene! Det ser så fedt ud, men hvor tog jeg lang tid til at tage dem på :p
På… Så af… Så på… Så af… Og så på en gang til :p

Men meget sjovt at prøve trods bøvlet 🙂

Nail Wraps’ene som jeg har prøvet er fra Lor’eal’s Color Riche kollektion, de hedder 013 Disco Diamond. Jeg fandt dem til 20 kr. i Matas på et bord med udgåede varer, så blev jeg jo nød til at prøve dem af 😀

Nail Wraps er som et klistermærke, som man bare skal lægge på neglen. Derefter skal man file det overskydende af og så er man færdig. Ingen tørretid eller overskydende lak på fingrene :p
Jeg må dog indrømme, at det så meget nemmere ud på deres youtube guide end det var i virkeligheden, for mig ! 😉

Jeg lagde først en basecoat, hvorefter jeg så lagde dem på og tog dem af igen et par gange :p Det resulterede også i, at de vippede lidt op i kanterne. Jeg havde dog læst et sted, at hvis man tog topcoat på, så kunne de holde længere. Det prøvede jeg så… Og det skulle jeg aldrig have gjort…. Det endte med at topcoat gav min overflade på neglene en grumsethed, som ved en teksturlak… De var så fine inden…
Så med tre lag topcoat ovenpå, så blev de nogenlunde glattet ud igen !

Som man kan se på de tre første billeder, så har overfladen en lidt ru tekstur (et lag topcoat). Hvor på de sidste to billeder er overfladen mere glat (tre lag topcoat).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA foto 1 foto 2

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *