Fælles Fredag – Yndlingsdesign 2014

Jeg håber I har en skøn jul 😀

Så er det blevet fredag igen og det er 2. juledag 🙂 Jeg skal i aften til julefrokost hos min kærestes familie, som jeg glæder mig rigtig meget til, det er altid super hyggeligt 🙂 Og så at have mit yndlingsdesign på neglene er jo altid dejligt.

Men jeg har så mange favoritter af negledesigns og vil stadig gerne holde mine negle en smule julede til dagens arrangement. Så selvom jeg er svært glad for gradients, så har jeg valgt at vælge en af mine egne julenegle fra min egen julekalender i år.

Faktisk var denne en af de første mani’er jeg lavede til julekalenderen, du kan se den her.

Min grundfarve er den lækre røde holo lak fra Foxy Paws julekollektion sidste år, nemlig Hear That Sleigh?. Jeg har idag valgt at stampe med Gosh’s Holographic Hero, som var min første hololak 🙂 Det er også den, jeg har brugt til min julekugle, som I kan se på de sidste billeder 🙂

Så her er min mani 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg finder vinderne til min julekonkurrence her en af de næste dage 🙂

Jeg synes, I skal se hvilke yndlingsdesigns de andre fra Fælles Fredag har lavet og det kan I ved, at trykke på deres billeder herunder 🙂


Follow on Bloglovin

Find mig på facebook her. 🙂

Find mig på Instagram her 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *