Fællesfredag – Yndlingsfarve

Så er det blevet fredag igen og idag er min yndlingsfarve på bloggen 🙂 For at være helt ærlig, så kunne jeg ikke vælge, da jeg er glad for mange farver, så jeg har derfor valgt tre farver; lyserød, blå og grøn.

Jeg tænkte, at jeg ville forsøge mig med watermarble igen og jeg har fundet ud af, at Appeal4’s lakker er super gode til watermarble. Jeg skal bare være bedre til at putte mine fingre i vandet, så jeg kan få det rette mønster :p

Jeg har brugt:
Appeal4
– Heavenly Bamboo
– Blue Honesty – Maetchens Choice
– Pink Hop
Depend
– Stamping lak
Essie
– Matte About You

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Follow on Bloglovin

Find mig på facebook her. 🙂

Find mig på Instagram her 😉

En tanke om "Fællesfredag – Yndlingsfarve"

  1. Pingback: Fælles Fredag - Yndlingsfarve - Maria OlesenMaria Olesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *