Pingviner!

Sofie – Den her er til dig 😀

Sofie er en af mine rigtig gode veninder, som jeg har kendt helt fra lille og hun har altid holdt meget af pingviner. Hver gang jeg ser en pingvin, så tænker jeg på hende. Da jeg købte den her stampingplade for eksempel. Her den anden dag var jeg i H&M, der så jeg en trøje med en pingvin på og jeg tænkte på hende lige med det samme :p

Nå tilbage til min mani 😀 Jeg har faktisk været så vild med den her mani, at jeg næsten havde den på i en uge – faktisk i sidste uge, da jeg havde så travlt, at jeg nærmest ingen blogindlæg lavede 🙁 Nå…

Jeg har brugt:
Picture Polish
– Whimsy
– Holiday
MoYou
– Black Knight
– Festive collection nr. 30
Appeal4
– Hollis Milkweed

Jeg undskylder på forhånd for mine tørre neglebånd og den genstridige sorte stampinglak, der ikke vil af mine neglebånd :p

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOD JUL !

Follow on Bloglovin

Find mig på facebook her. 🙂

Find mig på Instagram her 😉

2 tanker om "Pingviner!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *